hypotheekadviseur

Wonen bij de IJssel

Heb je altijd al dicht bij de IJssel willen wonen? Denk dan een keer aan Deventer of Zwolle! Beide steden met veel geschiedenis en onderdeel van de Hanzesteden. In deze tijd betekend dat veel water en boten. Als je gek bent op water zijn het de ideale steden om te gaan wonen. Stedelijk wonen, maar toch dicht bij de natuur. Benieuwd wat er voor jou mogelijk is? Ga dan eens langs bij een hypotheekadviseur.

Wonen in Zwolle

In een stad wonen met een dorps gevoel. Dat kan in Zwolle. Het is een kleine en overzichtelijke stad met veel dynamiek. Studenten, creatives en ondernemers bewegen zich door elkaar. Hierdoor wordt de stad veelzijdig en voelen de meeste mensen zich er snel thuis en al helemaal als je gek bent op water. Het water beperkt zich namelijk niet tot de IJssel. In de stad zelf vind je mooie grachten.

Wonen in Deventer

Betaalbaar en groen wonen terwijl je dichterbij andere steden bent dan je denkt. Deventer is namelijk een knooppunt van spoor-, auto en vaarwegen. Je bent zo op de A1 en de A50. Ook zijn er 5 luchthaven binnen 3 uur bereikbaar. Je zou zelf naar Schiphol kunnen met de trein, je bent er dan binnen 70 minuten, scheelt ook weer dure parkeerbonnetjes op Schiphol zelf.

Hypotheekadviseur

Op het moment dat je zelf niet uit Zwolle of Deventer komt, is het lastig om in te schatten hoe de wijken eruitzien en wat de huizenprijzen zijn. Gelukkig kun je advies inwinnen bij een hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur kan je advies geven over de wijken, maar ook over welke hypotheek het beste bij je past. In tegenstelling tot de bank kunnen zij dit onafhankelijk doen. Ze vergelijken niet alleen de hypotheken van één bank, maar kunnen alle hypotheken met je vergelijken. Klopt dan vooral aan bij een lokale hypotheker zoals hypotheekadviseur Zwolle of hypotheekadviseur Deventer.